fbpx
Top
Image Alt

Badzout

Wat is badzout?
Badzout is een badproduct op basis van zout . Deze zoutkristallen worden ter ontspanning toegevoegd aan het badwater.

 

Werking badzout:
Badzout heeft een goede werking op de huid. Het helpt de huid reinigen en verzachten. Daarnaast werkt ons badzout met geurolie ontspannend en kalmerend. Badzout is een geweldige aanvulling op je ontspanningsregime.

 

Gebruiksaanwijzing badzout:
Los 4 eetlepels badzout op in warm water.

 

Badzout van Smell & Spice
Wij hebben twee soorten geuren badzout: Lavendel of Roses. In ons badzout zitten gedroogde bloemen verwerkt zoals gedroogde lavendel of gedroogde rozenblaadjes.

Daarnaast heeft ons badzout een ‘interior-proof’ uiterlijk. Het zit in een glazen fles met een kurken dop en heeft een minimalistisch label door ons zelf ontworpen. Superleuk om in de badkamer te zetten of om cadeau te geven!

Het badzout is in twee maten verkrijgbaar namelijk 1000 gram of 500 gram. De fles van 1000 gram heeft een afmeting van 210 mm hoog en de diameter is 100 mm. De pot van 500 gram is 120 mm hoog en de diameter is 80 mm.

 

Badzout Roses
Met ons Badzout Roses kan je een heerlijk avondje ontspannen in bad. Droom weg met de heerlijke geur van pioenrozen terwijl om je heen rozenblaadjes drijven.

Ingrediënten: Epsomzout, Roze Himalayazout, essentiële geurolie pioenroos en gedroogde rozenblaadjes.

 

Badzout Lavendel
Met ons Badzout Lavendel kan je een heerlijk avondje ontspannen in bad. Droom weg met de heerlijke geur van lavendel terwijl om je heen gedroogd lavendel drijft.
Ingrediënten: Epsomzout, Roze Himalayazout, essentiële geurolie lavendel en gedroogde lavendel.

 

Tip:
In de badkamer kan je badzout gaan klonteren door de luchtvochtigheid. Gebruik een lepeltje of schepje om de klonten fijn te maken voordat je het badzout gebruikt of schudt af en toe voorzichtig de fles.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
nl_NL_formalDutch
nl_NL_formalDutch
Open chat
We zijn hier als je ons nodig hebt!