badzout roses

Badzout

Wat is badzout?

Badzout is een badproduct op basis van zout. Deze zoutkristallen worden ter ontspanning toegevoegd aan het warme badwater.

 

Werking badzout:

Badzout heeft een goede werking op de huid. Het helpt de huid reinigen en verzachten. Daarnaast werkt ons badzout met essentiële geur olie ontspannend en kalmerend.

 

Gebruiksaanwijzing badzout:

De hoeveelheid badzout die je gebruikt kan je zelf bepalen, dat ligt persoonlijk. Zelf los ik ongeveer 4/5 eetlepels badzout op in warm water.

Badzout van Smell & Spice

Wij hebben drie soorten geuren badzout: Lavendel, Wellness Eucalyptus of Roses.

Daarnaast heeft ons badzout een ‘interior-proof’ uiterlijk. Het zit in een glazen fles met een kurken dop en heeft een minimalistisch label door ons zelf ontworpen. Superleuk om in de badkamer te zetten of om cadeau te geven!

Het badzout is in twee maten verkrijgbaar namelijk 1000 gram of 450 gram. De fles van 1000 gram heeft een afmeting van 210 mm hoog en de diameter is 100 mm. De pot van 450 gram is 120 mm hoog en de diameter is 80 mm.

 

Badzout met droogbloemen

Ons badzout is gevuld met roze himalaya & epsomzout (bitterzout) daarnaast zijn er in ons badzout droogbloemen verwerkt voor een luxe beleving.

 

Badzout Roses

Met badzout roses kan je een heerlijk avondje ontspannen in bad. Droom weg met de heerlijke geur van pioenrozen terwijl om je heen rozenblaadjes drijven.

Ingrediënten: Epsomzout, Roze Himalayazout, essentiële geurolie pioenroos en gedroogde rozenblaadjes.

 

Badzout Lavendel

Met badzout lavendel kan je een heerlijk avondje ontspannen in bad. Droom weg met de heerlijke geur van lavendel terwijl om je heen gedroogd lavendel drijft.
Ingrediënten: Epsomzout, Roze Himalayazout, essentiële geurolie lavendel en gedroogde lavendel.

 

Badzout Wellness Eucalyptus

Met badzout wellness eucalyptus kan je een heerlijk avondje ontspannen in bad. Droom weg met de heerlijke geur van eucalyptus en maak van je badkamer een echte spa terwijl om je heen eucalyptus drijft.

Ingrediënten: Epsomzout, Roze Himalayazout, essentiële geurolie sauna en gedroogde eucalyptus

Tip voor badzout:

In de badkamer kan je badzout gaan klonteren door de luchtvochtigheid. Gebruik een lepeltje of schepje om de klonten fijn te maken voordat je het badzout gebruikt of schudt af en toe voorzichtig de fles.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
nl_NL_formalDutch
We zijn hier als je ons nodig hebt!