SMELL & SPICE ZEPEN - HANDGEMAAKTE & 100% NATUURLIJKE ZEEP

Smell & Spice zepen - Handgemaakt en 100% natuurlijk 

Ontdek onze handgemaakte en natuurlijke zepen die zorgen voor een zachte en verzorgde huid. Onze zepen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren met droogbloemen. Bovendien zijn ze vrij van schadelijke sulfaten en palmolie. Ook perfect  om een origineel cadeau te geven tijdens moederdag of kerst.

Handgemaakte en natuurlijke zepen

De hand- en lichaamszeep is vervaardigd met raapzaad stearine & kokosolie en is vrij van palm-olie. Bovendien zijn ze vrij van schadelijke sulfaten zoals SLS en SLES. Elk zeepje die gemaakt wordt heeft als uitgangspunt dat de zeep verzorgend is, goed schuimt, lekker ruikt en natuurlijk een feestje is om neer te zetten. De natuurlijke zeep is fijn voor jou, maar ook voor de natuur!

Het maakproces

Elk zeepje wordt met de hand gegoten in een mal en na het uitharden met de hand gesneden. Daarna wordt ons logo in de zeep gestempeld en wordt de zeep verpakt in een label.

De eigenschappen van onze zeep

Onze zepen zijn zeer rijk aan glycerine en bevatten geen parabenen, phenoxyethanol, SLS, SLES en PEG. Ze zijn gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten en zijn vochtinbrengend. Bovendien zijn ze dierproefvrij.

Ingrediënten

INCI: Aqua, Glycerin*, Sodium Cocoate, Sorbitol, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sodium Coco-Sulfate, Citric Acid, Polyglyceryl-4 Oleate**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Chloride, Tetrasodium Iminodisccinate, Tetrasodium Etidronate, Sodium Citrate. Polyglyceryl-4 Oleate** :

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze zepen? Stuur ons gerust een berichtje via Instagram of stuur een mailtje naar smellandspice@gmail.com. We helpen je graag verder!

Translation missing: nl.general.search.loading