ONTDEK DE VOORDELEN VAN NATUURLIJKE EN DUURZAME SOJA WAS GEURKAARSEN - SMELL & SPICE

Onze Smell & Spice geurkaarsen zijn niet alleen duurzaam, maar ook 100% natuurlijk en onze kaarsen zijn handgemaakt in Katwijk. Bekijk onze collectie natuurlijke en duurzame kaarsen, ook perfect als cadeau!

WAT IS SOJA WAS?

Sojawas is gemaakt van sojabonenolie en is een natuurlijk en hernieuwbaar materiaal. Het is biologisch afbreekbaar en niet-toxisch, waardoor het beter is voor het milieu en de gezondheid van de mens.

WAAROM GEURKAARSEN?

Geurkaarsen zorgen voor een gezellige en sfeervolle avond en laten je huis heerlijk ruiken. Bij Smell & Spice worden onze geurkaarsen handgegoten met geuroliën, waardoor de geurverspreiding sneller en langduriger is.

WAAROM SOJA WAS KAARSEN?

Onze kaarsen zijn gemaakt van sojawas, een natuurlijke, biologisch afbreekbare en hernieuwbare bron. Bovendien branden kaarsen van sojawas 30% tot 45% langer dan paraffine kaarsen en laten ze geen zwarte roet achter, dit komt omdat sojawaskaarsen een lagere smelttemperatuur dan paraffinekaarsen, waardoor ze langzamer en gelijkmatiger branden.

EXTRA VOORDELEN VAN SOJA WAS

Mors je wat sojawas? Geen probleem, het is makkelijk te verwijderen met warm water en zeep. En wist je dat je na het opbranden van de kaars het potje kunt hergebruiken? Geef het een tweede leven als make-up bakje voor kwasten bijvoorbeeld.

BEKIJK ONZE GEURKAARSEN COLLECTIE
Ontdek onze duurzame en handgemaakte geurkaarsen in The Vintage Collection, The Vintage Collection Mini en The Basic Collection. Onze collecties bevatten verschillende geuren, zoals Fresh Cotton, Cinnamon Orange, Spicy Bergamot, Vanilla, Winter Wonderland, Sweater Weather, Grandma's Apple Pie en Sandalwood.

Heb je vragen over onze geurkaarsen? Stuur ons gerust een berichtje via Instagram of ons contactformulier.

Translation missing: nl.general.search.loading