Image Alt

Geurkaarsen

Geurkaarsen

Onze Smell & Spice duurzame geurkaarsen zijn gemaakt 100 % natuurlijke soja was. Onze kaarsen zijn handgemaakt in Katwijk!

Waarom geurkaarsen? 

Geurkaarsen garanderen een sfeervolle avond, kaarsen branden in huis is altijd zo knus en gezellig! Een geurkaars bevordert niet alleen de sfeer in huis maar laat je huis ook nog eens lekker ruiken. Breng sfeer in huis met onze hand gegoten geurkaarsen verkrijgbaar in verschillende geuren! 

Waarom soja was kaarsen?
De meest voorkomende kaarsen zijn gemaakt van paraffine dat vervaardigd is uit ruwe olie, een uitputbare bron. Sojakaarsen zijn gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Ook heeft soja was meerdere voordelen!

 

Voordelen Soja was:

Langere brandtijd*

Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen.

Extra duurzame geurkaarsen zodat u er extra lang plezier van kan hebben.

 

Geen roet*
Soms kan het voorkomen dat er nadat u een kaars heeft gebrand er op de muur wat zwarte roet is achtergebleven. Soja was kaarsen laten deze zwarte roet niet achter. Dit is een stuk beter voor je gezondheid!

 

Betere geurverspreiding*
Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. Smell & Spice werkt met essentiële geuroliën.

 

Was gemorst?
Heb je was gemorst op je tafel? Geen probleem! In tegenstelling tot paraffine waar je gewend bent om te schrappen is soja was makkelijk te verwijderen met warm water en zeep. Superfijn toch?

 

Potjes hergebruiken
Nadat de soja was kaars is opgebrand kunt u de laatste restjes was uit het potje wassen en het potje hergebruiken voor een leuk plantje bijvoorbeeld!

 

Neem een kijkje bij onze duurzame geurkaarsen collectie! Wij hebben verschillende kaarsen collecties:

The Vintage Collection
The Little Collection
The Basic Collection
The Wooden Collection

Elke collectie is uniek en heeft verschillende geuren zoals Bergamot, Coconuts, Vanilla, Forest, Cinnamon Spice, Coffee, Winter Wonderland of Fresh Cotton! Kies een geur die je lekker vindt en een geurkaars die in jouw interieur past!

* Wetenschappelijk bewezen

 

Vragen? Stuur ons een berichtje via Instagram of neem contact op via ons contactformulier!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
nl_NL_formalDutch
Open chat
We zijn hier als je ons nodig hebt!