Image Alt

Kerst

De feestdagen komen er weer aan!

Ben jij er al klaar voor..?

De feestdagen komen er weer aan! De leukste periode van het jaar kenmerkt zich met lekker eten, gezelligheid, samenzijn en vaak elkaar verrassen met kerstcadeautjes. Echter kan juiste cadeautje vinden kan soms best wel lastig zijn, want wat zijn nou echt leuke en originele kerstcadeaus? Wij helpen je graag met een mooi kerstcadeau voor onder de boom of misschien wel al voor op het sinterklaas lijstje!

Originele kerstcadeaus

Mooie cadeaus voor onder de kerstboom…

Bij Smell & Spice vind je unieke en handgemaakte producten om cadeau te geven bij de feestdagen zoals geurkaarsen, droogbloemen boeketten, geurhangers, hand- en lichaamszeep maar daarnaast ook mooie cadeaupakketten. Geef jij een origineel kerstcadeau deze kerst? Wij hebben een pagina samengesteld met de leukste kerstcadeaus voor hem of haar!

Kerstcadeau voor dames

Zoek je een kerstcadeau voor een vrouw en wil je haar deze kerst écht eens verrassen? Wees origineel en geef een prachtig boeket van droogbloemen cadeau. Gegarandeerd succes! Droogbloemen zijn helemaal de trend van nu en heeft daarnaast nog vele voordelen.

Om te beginnen de voordelen van droogbloemen even op een rijtje:

  • Droogbloemen zijn zeer duurzaam
  • Één van de grootste voordelen van droogbloemen dat ze heel lang meegaan. Ze kunnen maanden blijven staan.
  • Dat betekent dat droogbloemen ook goed voor de portemonnee zijn want je hoeft niet elke week een verse bos bloemen te kopen!
  • Droogbloemen zijn er naturel maar ook geverfd in verschillende kleuren.

Soja was geurkaarsen

Één van de beste tips is denk toch wel een geurkaars! Want wie houdt er nou niet van een avondje op de bank chillen met netflix, thee, een dekentje en een heerlijk geurende kaars. Wij maken verschillende soorten geurkaarsen van 100% natuurlijke soja was en zijn dus beter voor de gezondheid en door de natuurlijke soja was branden de kaarsen wel 30-40% langer dan kaarsen van een andere grondstof.

Bekijk eens onze handgemaakte geurkaarsen collectie want daar tref je een speciale kerst geurkaarsen aan! Namelijk de “Christmas Tree” die heerlijk naar kerstboom ruikt en “Christmas Cookies” waardoor je gelijk een kerstgevoel krijgt! Maar ook de geuren “Winter Wonderland” “Amaretto” & “Cinnamon Spice” zijn perfecte kerstcadeaus voor haar tijdens deze feestdagen.

Limited Edition kerst zeep

Speciaal voor kerst hebben wij een kersteditie van onze handgemaakte hand- en lichaamszeep! Ook in dezelfde geur als de geurkaars: Zeep Christmas Cookies. Bovendien een betaalbaar cadeau!

Kerststerren met droogbloemen

Uiteraard zijn de Kerststerren met droogbloemen weer terug! Prachtig aan de muur, een deur of staand op een dressoir! De kerststerren zijn er in een gouden of zwarte ster en met of zonder verlichting verkrijgbaar! De verlichting is led dus wordt niet warm en dus veilig naast de droogbloemen!

Cadeau tips & Cadeaupakketten

Tot slot: Wilt u even rondkijken om te zien welke producten wij verder allemaal nog te bieden hebben? Als u nog meer cadeautips en inspiratie zoekt klik dan op het kopje Kerst. Hier hebben wij allerlei leuke cadeautips bij elkaar gebundeld! Daarnaast hebben wij ook prachtige giftboxen samengesteld die een perfect cadeau zijn! Originele kerstcadeaus voor onder de boom vind je bij Smell & Spice. Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen!

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje via Instagram of stuur een mailtje naar: smellandspice@gmail.com

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
nl_NL_formalDutch
We zijn hier als je ons nodig hebt!