The Owner

Celine

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Mijn naam is Celine Meijvogel – van Rijn en sinds april 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Smell & Spice.

 

Smell & Spice is ontstaan uit een passie voor creativiteit. Van jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest en dat heeft zich geuit in allerlei vormen. Onder andere ben ik sinds 2018 afgestudeerd als Interieuradviseur & Stylist. Daardoor wil ik graag producten maken die jouw huis net iets unieker & mooier maken. Of die jij kan weggeven als uniek cadeau.

 

Mijn ouders zijn bloemist, dus die groene & creatieve vingers komen niet van een vreemde! Mijn moeder werkt ook regelmatig mee met Smell & Spice op de ‘ droogbloemen afdeling’  om alles op tijd voor jullie af te krijgen!

 

Onze producten zijn handgemaakt en natuurlijk. In onze shop vind je handgemaakte geurkaarsen gemaakt van 100 % natuurlijke soja was. Daardoor branden onze geurkaarsen 30/40 % langer dan kaarsen van een andere grondstof. Daarnaast kan je ook handgemaakte geurhangers vinden (ook gemaakt van soja was) in verschillende geurtjes! Heerlijk om op te hangen in het toilet of voor op je nachtkastje bijvoorbeeld.

Naast de handgemaakte geurkaarsen en geurhangers maak ik ook natuurlijke zeep. Te gebruiken voor hand & lichaam. De hand- en lichaamszeep is helemaal natuurlijk dus palm-olie vrij, vrij van sulfaten zoals SLS en SLES. Meer informatie over de eigenschappen van de natuurlijke zeep vind je onder het kopje ‘ hand – en lichaamszeep’ in de webshop.

And last but not least… Droogbloemen! Ik ben er gek op! Wij maken prachtige droogbloemenboeketten en droogbloemenkransen in verschillende kleuren en tinten. Voor ieder wat wils te vinden in de webshop. Een droogbloemen boeket in natuurlijke tinten, of een droogbloemen boeket in fleurige kleuren, droogbloemenkrans roze, een stolp met droogbloemen in groentinten, bruin of lila! Je vind het onder het kopje ‘droogbloemen’ in de webshop. Zie je niet wat je zoekt? Je kan ons berichten via whatsapp, mail of instagram, wij maken ook graag een passend droogbloemen boeket, droogbloemenkrans of stolp op maat.

Al onze producten zijn handgemaakt met veel zorg en liefde 💕

 

Een idee? Of een vraag? Mail mij gerust voor de mogelijkheden!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
nl_NL_formalDutch
We zijn hier als je ons nodig hebt!