Ontdek onze handgemaakte natuurlijke geurhangers van Smell & Spice! Gemaakt van 100% sojawas, essentiële oliën, droogbloemen en/of decoraties. Onze geurhangers zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, waaronder lavendel, bos, vanille, kaneel-sinaasappel, koffie en kersenroos. Bij het productieproces voegen we de geuren toe aan de was, waardoor de geur perfect samensmelt voor een unieke geurbeleving.

Onze geurhangers zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige decoratie voor elk interieur. Hang ze op in de keuken, woonkamer, slaapkamer, babykamer, toilet! Ze zijn gemakkelijk op te hangen aan deurknoppen, vazen, lampen of wandrekken.

Combineer onze geurhangers met een geurkaars in dezelfde geur voor een extra krachtige geurervaring. Of kies voor een van onze cadeaupakketten met een geurhanger en geurkaars of badzout. We bieden ook op maat gemaakte cadeaupakketten en opdrachten aan.

Neem een kijkje op onze webshop voor meer informatie of neem contact met ons op via smellandspice@gmail.com of Instagram. Al onze producten worden met passie en zorg gemaakt, speciaal voor jou!

Translation missing: nl.general.search.loading