natuurlijke zepen

Hand- en lichaamszeep

Handgemaakte Zeep

Luxe 100 % natuurlijke palmolie- vrije hand- en lichaamszeep met droogbloemen erin verwerkt. De zeep is handgemaakt & gesneden. Rijk aan glycerine dus voedt & verzorgd. Ook is de zeep goed schuimend. Verkrijgbaar in 5 soorten: Roses, Lavendel, Wellness Eucalyptus, Cinnamon Orange & Chamomile

Natuurlijke & Handgemaakte Zeep

Zeep

De handgemaakte zeep is 100% natuurlijk. De zeep is vrij van palm-olie. Daarnaast is onze zeep vrij van sulfaten als SLS en SLES. Elk zeepje die gemaakt wordt heeft als uitgangspunt dat de zeep verzorgend is, goed schuimt, lekker ruikt en natuurlijk een feestje is om neer te zetten. De natuurlijke zeep is fijn voor jou, maar ook voor de natuur! De zeep wordt gemaakt in een mal, als de zeep is opgehard is een mooi zeepblok ontstaan. Hierna wordt de zeep uit de mal gehaald en gesneden. Daarna stempelen wij ons logo in de zeep en wordt het mooi verpakt in een label.

Eigenschappen

Zeer rijk aan glycerine
Geen parabenen
Geen phenoxyethanol
SLS-vrij
SLES-vrij
PEG-vrij
Plantaardige basis
Vochtinbrengend
100% Palmolie-vrij
Vervaardigd met Raapzaad Stearine & Kokosolie.
Zeer goed schuimend.
Dierproef - vrij

Ingrediënten

INCI: Aqua, Glycerin*, Sodium Cocoate, Sorbitol, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sodium Coco-Sulfate, Citric Acid, Polyglyceryl-4 Oleate**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Chloride, Tetrasodium Iminodisccinate, Tetrasodium Etidronate, Sodium Citrate. Polyglyceryl-4 Oleate** :

Vragen? Stuur ons een berichtje via Instagram of stuur een mailtje naar: smellandspice@gmail.com

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
nl_NL_formalDutch
We zijn hier als je ons nodig hebt!