giftbox moederdag

Moederdag cadeau

Wanneer is het Moederdag en heb jij al een Moederdag cadeau? Moederdag vieren we dit jaar op zondag 10 mei 2022. Ben je opzoek naar een mooi moederdag cadeau, laat je hieronder inspireren voor leuke moederdag cadeaus!

Moederdag cadeau

Natuurlijk wil je op Moederdag je moeder in het zonnetje zetten. Het is een mooi moment om haar te laten weten dat ze bijzonder is en dat je aan haar denkt. Een Moederdag cadeau is daarom hetgeen dat je aan je moeder wilt geven. Ben je opzoek naar een mooi, leuk of origineel Moederdag cadeau? Dan bij je bij Smell & Spice aan het juiste adres! Bij Smell & Spice vindt je Moederdag cadeaus waar jouw moeder heel lang van kan genieten. Smell & Spice heeft mooie producten om cadeau te doen aan jouw moeder! Mooie droogbloemen boeketten, een droogbloemenkrans, een geurkaars, een geurhanger , handgemaakte hand- en lichaamszeep maar ook speciale Moederdag pakketten met meerdere producten erin en ook nog leuk verpakt als cadeau!

 

Unieke en originele moederdag cadeau

Bij Smell & Spice maken wij originele en unieke cadeaus. Al onze producten zijn met de hand, met liefde en zorg gemaakt!

Cadeautips voor de relaxte moeder:

Houdt jouw moeder van me-time en ontspannen? Onze badzout is dan een echte aanrader! Zo maakt ze van de badkamer een echte spa! Ons badzout maakt de huid zacht en geeft de badkamer een heerlijk ontspannen geur, ook is er nagedacht over een mooie vormgeving en uitstraling! Zodat het badzout ook een mooie decoratie is in de badkamer! Het badzout is in drie geuren verkrijgbaar: LavendelRoses en Wellness Eucalyptus. Bij badzout lavendel drijven er lavendel takjes in het bad en bij badzout Roses drijven er rozenblaadjes in het bad. Wellness Eucalyptus ruikt heerlijk naar een sauna met eucalyptus. Op deze manier geniet jouw moeder van een echt ontspannen Moederdag!

 

Cadeautips voor de moeder die alles al heeft:

Sommige moeders zullen zeggen dat ze eigenlijk alles al hebben wat hun hartje begeert en dat ze geen cadeau meer weten. Toch zullen zij het geweldig vinden als je je best doet om een origineel cadeau uit te zoeken! Bij ons ben je dan op het goede adres! Misschien is een cadeaupakket een goede tip! In ons cadeaupakket zitten verschillende handgemaakte en originele cadeaus. Wij hebben meerdere Moederdag cadeaupakketten!

 

Giftbox Moederdag:

In deze giftbox speciaal voor Moederdag zit een heerlijke geurkaars met het label ‘BEST MOM EVER’ met de geur van frisse rozen. Daarnaast zit er een buisje met badzout (ook heerlijk voor een voetenbadje) en een 100% natuurlijke hand-en lichaamszeep met de tekst ‘Thank You Mom’! Een echt verwenpakket om jouw moeder in het zonnetje te zetten!

 

Cadeaupakket Lavendel:

In dit cadeaupakket zit een badzout lavendel middel en een geurhanger lavendel. De geur lavendel is altijd goed bij iedereen! Hier kan je dus niet de mist mee in gaan! Lavendel werkt bewezen ontspannend en kalmerend!

 

Cadeaupakket Roses:

In dit cadeaupakket zit een badzout roses middel en een geurhanger cherry Rose. De geur roses van het badzout ruikt naar pioenrozen en de geurhanger cherry rose heeft een frisse rozengeur. Daarnaast pakken wij cadeaupakketten zorgvuldig en mooi in!

 

Cadeaupakket Wellness:

In dit cadeaupakket zit een badzout wellness eucalyptus middel en handgemaakte natuurlijke zeep in dezelfde geur. De geur wellness eucalyptus van het badzout en zeep ruikt naar een heerlijke frisse spa!  Daarnaast pakken wij cadeaupakketten zorgvuldig en mooi in!

 

Cadeautips voor de eerste Moederdag:

Voor de kersverse moeder is de eerste Moederdag natuurlijk extra bijzonder. Wil je haar zondag 9 mei extra in het zonnetje zetten? Maak dan allereerst een heerlijk ontbijt op bed en daarna scoor je punten met een mooie bos droogbloemen! Droogbloemen zijn de trend van nu! Droogbloemen kunnen eindeloos lang blijven staan en daardoor zijn ze ook budget-proof! Hoef je daarna niet meer elke week een verse bos bloemen voor haar te kopen, haha! Dus een win-win situatie! In onze webshop vindt je verschillende droogbloemenboeketten. Zoek er eentje uit die in jullie woning past!

 

Cadeau ideeën:

Zo! Ik hoop dat jullie ideeën hebben kunnen opdoen voor een Moederdag cadeau! Verras jouw moeder ook met een origineel Moederdag cadeau! Je kunt altijd contact met ons opnemen mocht je vragen hebben!

 

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
nl_NL_formalDutch
We zijn hier als je ons nodig hebt!