GEURHANGERS

Dit was ons eerste product op de markt! Onze unieke specialiteit: Geurhangers! Geurhangers zijn handgemaakt door Smell & Spice en wordt gemaakt van 100% natuurlijke soja was, essentiële oliën, droogbloemen en/of diverse decoratie. Geurhangers geven een heerlijke geur af en is een echte eye-catcher in jouw interieur!

HET PROCES

Achter elke geurhanger zit een uniek proces. Onze geuren worden op een bepaalde temperatuur toegevoegd aan de was waardoor de geur samensmelt met de was voor een perfecte geurexplosie. Onze handgemaakte geurhangers zijn in verschillende geuren verkrijgbaar: Lavendel, Forest, Vanilla, Cinnamon Orange, Coffee of Cherry Rose.

INTERIEUR

De hangers zijn niet alleen als geurhanger bedoeld maar ook als decoratie in jouw interieur! De geurhangers kunnen in bijna alle ruimte van toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan de keuken,
woonkamer, slaapkamer, babykamer, het toilet, in de auto etc. Een paar voorbeelden van ophang opties zijn aan een deurknop, aan een vaas, aan de lamp of aan een leuk wandrek! De opties zijn eindeloos!

CADEAUPAKKETTEN

Je kunt de geurhangers combineren met een geurkaars in dezelfde geur voor extra effect! Ook verkopen wij cadeaupakketten met een geurhanger en een geurkaars of een geurhanger en badzout! Daarnaast maken wij ook opdrachten of cadeaupakketten op maat! Neem een kijkje op de webshop voor meer informatie! Of neem contact met ons op via de mail: smellandspice@gmail.com of Instagram! Al onze producten worden met passie en zorg gemaakt, speciaal voor jou!

Vragen? Stuur ons een berichtje via Instagram of stuur een mailtje naar: smellandspice@gmail.com

Translation missing: nl.general.search.loading