DUURZAME GEURKAARSEN

Onze Smell & Spice geurkaarsen zijn duurzaam en gemaakt van 100 % natuurlijke soja was. Onze kaarsen zijn handgegoten in Katwijk!

WAAROM GEURKAARSEN? 

Geurkaarsen garanderen een sfeervolle avond, kaarsen branden in huis is altijd zo knus en gezellig! Een geurkaars bevordert niet alleen de sfeer in huis maar laat je huis ook nog eens lekker ruiken. Breng sfeer in huis met onze hand gegoten geurkaarsen.

WAAROM SOJA WAS KAARSEN?

De meest voorkomende kaarsen zijn gemaakt van paraffine dat vervaardigd is uit ruwe olie, een uitputbare bron. Kaarsen met als grondstof soja zijn gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Daarnaast heeft soja was meerdere voordelen!

VOORDELEN SOJA WAS

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SOJA WAS?
LANGERE BRANDTIJD*

Kaarsen van sojawas branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen.

GEEN ROET*

Soms kan het voorkomen dat er nadat u een kaars heeft gebrand er op de muur wat zwarte roet is achtergebleven. Gelukkig laten deze geurkaarsen geen zwarte roet achter. Dit is een stuk beter voor je gezondheid!

BETERE GEURVERSPREIDING*

De langere en snellere geurverspreiding van soja geurkaarsen is ook een groot voordeel. Smell & Spice werkt met essentiële geuroliën.

 

* Wetenschappelijk bewezen

EXTRA VOORDELEN SOJA WAS

SOJA WAS GEMORST?

Heb je was gemorst op je tafel? Geen probleem! In tegenstelling tot paraffine waar je gewend bent om te schrappen is soja was makkelijk te verwijderen met warm water en zeep. Superfijn toch?

POTJES HERGEBRUIKEN

Nadat de soja was kaars is opgebrand kunt u de laatste restjes was uit het potje wassen en het potje hergebruiken voor een leuk plantje bijvoorbeeld!

GEURKAARSEN COLLECTIE

Neem een kijkje bij onze duurzame geurkaarsen collectie! Op moment hebben wij drie verschillende kaarsen collecties:

- The Vintage Collection

- The Vintage Collection Mini

-The Basic Collection

De collecties divers en hebben allebei zowel een aantal dezelfde als verschillende geuren! Een aantal geuren uit de geurkaarsen collecties: Fresh Cotton, Amaretto, Bergamot, Vanilla, Winter Wonderland, Sweater Weather, Grandma’s Apple pie, Sandalwood etc. 

Vragen? Stuur ons een berichtje via Instagram of neem contact op via ons contactformulier!

Translation missing: nl.general.search.loading