Moederdag 2024: Verras je Moeder met Smell & Spice's Geweldige Handgemaakte Cadeaus!

Moederdag komt eraan en laten we eerlijk zijn, onze moeders verdienen het beste, toch? Als je op zoek bent naar iets speciaals om haar te laten zien hoeveel je om haar geeft, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Smell & Spice hebben we een selectie van handgemaakte, natuurlijke producten die perfect zijn om haar dag onvergetelijk te maken.

Geurkaarsen van 100% Natuurlijke Sojawas

The Mothersday Collection geurkaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en uit speciaal geselecteerde etherische oliën uit bloemen, bloesems, bladeren, fruit en specerijen. Verras jouw lieve moeder met een heerlijke & 100% natuurlijke geurkaars. Er zijn drie soorten moederdag teksten beschikbaar: Love You Mom, Lots Of Love of Happy Mothersday. 

De basis met houtachtige tonen, vanille, patchoeli en karamel. Jasmijn, pruim en steranijs in de hartnoot.

Verzorgende Zeep voor Hand en Lichaam

Speciaal voor Moederdag: Onze zeep Best Mom Ever. Een heerlijk geurende zeep die de huid voedt en verzorgd. Haar huid zal je bedanken!

Cadeaupakketten: Een pakket vol met natuurlijke producten

Niet zeker wat je moet kiezen? Voor Moederdag hebben we bij Smell & Spice drie speciale cadeaupakketten samengesteld om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je moeder nu houdt van ontspannen met geurkaarsen, geniet van een ontspannend bad of graag haar huid verwent met luxe zeep, we hebben voor elk wat wils. Kies uit ons "Ontspan cadeaupakket Mothersday", inclusief zeep en badzout voor een rustgevende spa-ervaring thuis, ons "Giftbox Mothersday", met een best mom ever zeep, een verzorgend voetenbadje voor een verwenmoment en een heerlijke geurkaars. Of ga je voor ons "Giftbox Mothersday Candles" met drie heerlijke geurkaarsen in onze speciale moederdag geur met de teksten: Love You Mom, Happy Mothersday en Lots Of Love, Wat je ook kiest, elk pakket is liefdevol samengesteld om je moeder te laten stralen op Moederdag.

Badzout 'Time To Relax, Mom'

Help je moeder om te ontspannen met ons badzout. Gemaakt met de beste ingrediënten, zorgt het voor een spa-ervaring gewoon bij haar thuis. Het badzout is verkijgbaar in twee formaten. Middel of Groot!

Roomspray

Laat je moeders huis heerlijk ruiken met onze natuurlijke roomspray! Onze speciale Moederdag roomspray is een geweldig cadeau om haar huis op te frissen met een heerlijke vrouwelijke geur. 

Maak Moederdag 2024 Onvergetelijk met Smell & Spice!

Dus daar heb je het! Maak Moederdag 2024 extra speciaal met Smell & Spice. Deze handgemaakte, natuurlijke cadeaus zijn perfect om je moeder te laten zien hoeveel ze voor je betekent. Vergeet niet om je bestelling op tijd te plaatsen en haar dag te laten stralen!

Translation missing: nl.general.search.loading