WAT IS BADZOUT?

 Wat is badzout? 

Badzout is een heerlijk ontspannend badproduct op basis van zoutkristallen. Bij Smell & Spice bieden we badzout aan op basis van epsomzout (bitterzout) en roze himalayazout, verrijkt met een heerlijke geurolie en bijpassende droogbloemetjes. Onze badzout is verkrijgbaar in drie geuren: Wellness EucalyptusRoses & Lavendel

In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over badzout, hoe je het gebruikt en wat de voordelen ervan zijn voor jouw huid en spieren.

Hoe gebruik je ons badzout met geur en droogbloemen?

Vul je bad met warm water, let wel op dat het niet te heet is. De optimale temperatuur voor een bad ligt tussen de 36 en 38 graden Celsius. Voeg vervolgens ons badzout met droogbloemen toe aan het water. Wij adviseren om 100-200 gram badzout per vol bad te gebruiken, maar je kunt natuurlijk altijd zelf bepalen wat jij het fijnst vindt!

Waar is badzout goed voor? De voordelen van badzout.

Ons badzout heeft vele voordelen voor jouw huid en spieren. Het reinigt de huid en verzacht de huid. Epsomzout is rijk aan magnesium, een belangrijk mineraal voor het goed functioneren van jouw zenuwen en spieren. Roze Himalayazout staat bekend om het ontspannende, zuiverende en huidverzachtende effect.

Badzout als voetenbadje

Ook als je geen bad hebt, kun je genieten van ons badzout! Gebruik het bijvoorbeeld voor een heerlijk ontspannend voetenbadje na een lange wandeling. Voetenbadjes kunnen helpen om vermoeide voeten te ontspannen en pijn te verminderen. Het is ook een leuk cadeau voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat.

Gun jezelf een ontspan-momentje

Gun jezelf een heerlijk ontspanningsmoment met ons badzout met geur en droogbloemen. Droom weg in een geurend bad, omringd door gedroogde bloemetjes en geniet van een goed boek en een fijne geurkaars op een badplankje. Zo creëer je een perfecte wellness ervaring thuis!

 

Translation missing: nl.general.search.loading